Telekom vraća tarife

Bez autora
Aug 12 2012

Crnogorski Telekom će postupiti po nalogu Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) i prekinuti sa primjenom promijenjenog intervala za tarifiranje odlaznih poziva po kojem se, umjesto naplate jednog sekunda, naplaćuje čitav minut razgovora. Telekomova služba za korporativnu komunikaciju, najavila je da će uprava kompanije uložiti žalbu na takvu odluku Agencije. Oni nijesu odgovorili na pitanje na koji način će nadoknaditi štetu koju su nanijeli korisnicima od kako se počelo sa primjenom promijenjenog tarifiranja odlaznih poziva. Inače, od stupanja na snagu izmijenjenog načina tarifiranja onome ko razgovara samo jedan sekund više od minuta naplaćeno je kao da je razgovarao dva minuta...

Telekom vraća tarifeCrnogorski Telekom će postupiti po nalogu Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) i prekinuti sa primjenom promijenjenog intervala za tarifiranje odlaznih poziva po kojem se, umjesto naplate jednog sekunda, naplaćuje čitav minut razgovora. To je „Vijestima" saopšteno iz telekomunikacione kompanije.

Telekomova služba za korporativnu komunikaciju, najavila je da će uprava kompanije uložiti žalbu na takvu odluku Agencije. Oni nijesu odgovorili na pitanje na koji način će nadoknaditi štetu koju su nanijeli korisnicima od kako se počelo sa primjenom promijenjenog tarifiranja odlaznih poziva.

Inače, od stupanja na snagu izmijenjenog načina tarifiranja onome ko razgovara samo jedan sekund više od minuta naplaćeno je kao da je razgovarao dva minuta.

Mobilna mreža crnogorskog telekoma T- Mobile 1. avgusta je promijenila interval za tarifiranje odlaznih poziva u pripejd paketima. To je najavljeno iz Telenora i M:tela. EKIP je prije nekoliko dana naložio operaterima da ne mijenjaju tarifiranje kod pripejd kartica, odnosno da ga primjenjuju kao i do 1. avgusta ove godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik